Skakturnering logo

11. august 2020

Julefrokost og generalforsamling (20. december 2017)

Nyheder

Dejlig julefrokost og generalforsamling


Anders Boel Jønsson (tv) hædres som topscorer
Foto: Verner Christensen ©
Traditionen tro var sidste skakonsdag kombineret generalforsamling og julefrokost. Det var i år den 20. december.

Tidligere kom der kun få medlemmer til generalforsamlingen, men siden vi har lagt julefrokost samme dag, er medlemmerne strømmet til generalforsamlingen. Det er nok noget man skal tage ved lære af i andre foreninger.

Generalforsdamlingen startede med at Anders Boel Jønsson fik overrakt en gave for at han blev topscorer på vores hold sidste år. De fleste af medlemmerne så ikke overrækkelsen, da Anders havde meldt afbud. I stedet fik han gaven den 13.12 i forbindelse med solrød kamp mod Fredensborg.

Generalforsamlingenstartede lidt kaotisk, idet var - der havde kopieret diverse dokumenter - havde glemt at kopiere regnskabet. Men der var da 4-5 kopier man kunne deles om. Ellers var der utroligt stor talelyst, og tre forslag. Det blev bl.a. vedtaget at vi, foruden de turneringer vi har nu, spiller en hurtigskakturnering over hele såsonen med tre runderv pr. aften. I alt fem aftener, dvs. 15 runder. man kan spille en eller flere af aftener. Ingen indskud, ingen rating, ingen ELO, Men vinpræmier.
Alle valg blev genvalg, men da mødet trak ud, blev der mumlet om at stille forslag næste år om at begrænse talelysten, så vi kan få nioget at spise.
Maden var far Meny, som sædvanligt, Smagte godt og der blev taget for sig af den frie bar.
Til sidst var der lynturnering. Jeg var så ufin at vinde den. da jeg også var tavlefører virkede det lunkent, men jeg var bare heldig.
Verner Christensen 23. december 2017


'
'


    onsdag 12. august 2020: Køge Bugt Sommer 2020, runde 2