Skakturnering logo

20. juli 2019

Det åbne Køgemesterskab 2010/11 - Spilles på Asgård Skolen i perioden fra 26. oktober 2010 til 25. januar 2011

Nyheder

Det åbne Køge Mesterskab næsten færdigt

Efter 7. runde er turneringen ikke afsluttet endnu, da der mangler et parti mellem Bjarne Andersen og Erik Carlsen. Partiet spilles torsdag den 27. januar.
Partiet har stor betydning for slutstillingen, idet Morten Hald, der pt. fører med 5½ points, kan blive overhalet af Bjarne Andersen, hvis Bjarne sejrer. Erik Carlsen kan kun opnå en delt førsteplads i tilfælde af sejr.
Den helt store ratingvinder blev Morten Hald, der fik en fremgang på 144 danske ratingpoints og som scorede en del-ELO på 3 partier på langt over 2100. Hvis Morten også scorer en fornuftig del-ELO i Køge Bugt Vinter kan han komme ind på FIDEs majliste med langt over 2000.
Verner Christensen 26. januar 2011

+ Morten Hald fastholdt føringen
Morten Hald kæmpede sig til en remis mod Verner. Åbningen var forfærdelig og Morten var bagud med flere tempi, men til sidst var Morten ved at vinde.
Klaus Hestehauge vandt aftenens længste parti mod Henrik Smidt og er nået op på 4 points mod Mortens 4½. Der er dog en del udsatte partier og derfor kan både Erik Carlsen og Bjarne Andersen til sidst snyde alle de andre.

Aftenens flotteste præstation var nok Egons Hansen konsekvente angrebsejr.
Verner Christensen 12. januar 2011

+ Femte runde i Køge er spillet

Morten Hansen Hald
Vintervejret var skyld i tre afbud, således må partiet mellem de føærende spillere Bjarne Andersen og Henrik Smidth-Nielsen spilles på et senere tidspunkt.
Da Morten hansen hald vandt, overtog han føringen i turneringen.
Verner Christensen 5. januar 2011


    onsdag 7. august 2019: Køge Bugt Sommer 2019, runde 1