Skakturnering logo

19. juli 2019

Solrød Påskelyn 2015 (1. april 2015)

Nyheder

Delt sejr i Solrød Påskelyn


Martin Lee Lauritsen
Jan Mose Nielsen fra Tåstrup krøb endnu en gang til tops i en lynturnering, men denne gang måtte han dele hæderen med klubkameraten Martin Lee Lauritsen. De fik 9 af 11.

På tredjepladsen kom FM Ejner Tatari Borgbjerg fra Brønshøj samt overraskelsen Allan Juul Stage fra hvidovre.

Der var 23 tilmeldte, men to dukkede ikke op. Det blev dog opvejet af to, der dukkede op uden at være tilmeldte. For at der ikke skulle være oversiddere, lavede jeg en Sigfred, dvs jeg spillede kun med i runder, hvor der ellers ville være en oversidder.

eg var derfor ikke med i de første fem runder, men da turneringens nestor - PO - blev træt, afløste jeg ham fra runde 6.

Turneringen bliver ikke dansk lyn-ratet, men derimod ELO-lynratet. Det virker som normal ELO bortset fra at alle har en K-faktor på 20. Hvis man ikke har et ELO-lyntal, anvendes det normale ELO-tal - og har man heller ikke noget standard-ELO, scorer man norm som sædvanligt.

Der må have været lidt uvejr over FIDEs ELO-server, idet Allan Juul Stage på april-listen fra 31.3.15 stod med 1921, dagen efter - den 1. april - have Allan ikke noget ELO, men den 2. april var tallet igen 1921, så det regner vi med.

Næste lynturnering spilles nok umiddelbart efter årsskiftet, men vi er ikke færdige med planlægningen endnu.
Verner Christensen 3. april 2015


'
Billeder fra turneringen
'
    onsdag 7. august 2019: Køge Bugt Sommer 2019, runde 1