Skakturnering logo

1. juni 2020

Rønne Klubmesterskab 2011 - Spilles på Søndermarksskolen i perioden fra 26. oktober 2011 til 23. november 2011

Nyheder

Klubmester blev Andy S. Anker


Andy S. Anker
Med remis i det udsatte parti mod Jonas, sikrede Andy sig klubmesterskabet med 4½ point, hvilket må siges at være en imponerende præstation.
Svend Vestergaard måtte kæmpe hårdt for at få sejren over Arne Pettersson i hus, flere gange i partiet så det ellers ud til at Arne ville kunne vende partiet til sin fordel.
I Basis vandt Rasmus over Tino og Timmy vandt over Oliver.

De resterende udsatte partier afvikles tirsdag d. 6 december og onsdag d. 7 december.
Per Rasmussen 1. december 2011

+ Mr. Plankeværk

Magnus Mejlvang
Ja der er tale om Magnus Mejlvang som scorede max i basisklassen 5 af 5.
Dermed har han sikret sig sejren alene, da ingen andre kan nå op på 5 point når de udsatte partier bliver spillet her de næste 2 onsdage.
I Mester fortsætter Andy med at imponere og med en sejr over Svend Vestergaard, som lavede et nok ikke særlig korrekt officersoffer, så har Andy 4 af 4 og kan med sejr i sit udsatte parti fra 1 runde, sikre sig 1 pladsen alene, ja og titlen som Mr. Plankeværk
Per Rasmussen 24. november 2011

+ De unges aften

Jonas Odgård Andersen
4 runde i Rønne Klubmeserskab, bød på et par overraskelser i Mester, idet Andy S. Anker vandt over Bent Schiøtt Hansen, der var et eller andet med et tårn der smuttede. Jonas Odgaard Andersen vandt på tid over Svend Vestergaard. Det betyder at Andy fører gruppen, og kan se frem til en pæn ratinggevinst.
I Basisklassen vandt Magnus Mejlvang hvad jeg vil kalde den styrkemæssige finale, og har nu for alvor sat kursen mod gruppesejren. Som han dog risikerer at komme til at dele med en anden, da der kan slutte 2 spillere på 5 point, på grund af udsatte partier.
Lille Magnus havde ellers ved flere lejligheder gevinsten i sin hule hånd, men fik ikke lige snørret sækken og pludselig blev han sat mat.
Per Rasmussen 18. november 2011

+ Kun gevinster

Magnus Mejlvang
3 runde bød på en række kamppartier, og alle partier fandt en vinder.
Endnu engang svingede det for Andy, og han fik endnu en Arne skalp i bæltet, da han på overbevisende måde vandt over Arne Pettersson. Arne Nielsen kom tilbage efter sidste uges nederlag, og vandt et bondeslutspil mod Jonas.
I Basisgruppen, der er Magnus ikke til at stoppe, det er det rene plankeværk han laver i tabellen. Philip fuppede sin modstander og vandt hans Dronning.
De andre partier kunne være gået begge veje.
Per Rasmussen 10. november 2011

+ 3-2 til sort

Det var en lidt sort aften i Rønne Klubmesterskab, for udover at det bliver mørkt meget tidligt, så var det også sort der vandt flest partier denne aften for 2 runde.
De 2 unge krigere Andy og Jonas som er havnet i Mester kæmpede bravt, Jonas måtte dog ned til sidst, men det var det parti der sluttede sidst, og han strittede i mod med arme, ben og brikker.
Andy kastede sig over 4 bonde varianten i Kongeindisk og vandt partiet over Arne.
I Basis klassen, ja der vandt dem der skulle vinde ifølge deres ratingtal.

3 Runde spilles onsdag d. 9 november og der er der et enkelt udsat parti i basis, partiet Oliver - Rasmus skal spilles senere
Per Rasmussen 4. november 2011

+ Kamp for point
1 runde er vel overstået, dog var der indløbet afbud fra 2 spillere, så 2 partier er blevet udsat. Derudover så er der 2 spillere der er forhindret i at komme til 2 og 3 runde, så derfor er der nu afsat 2 aftener til udsatte partier, henholdsvis d. 30 november og 7 december.
I 2 runde er det partiet imellem Svend Vestergaard og Arne Pettersson, samt partiet mellem Tino og Rasmus.
Dagens længste parti stod Magnus Mejlvang for, hvor han i et slutspil slap af med at snyde sin modstander
Per Rasmussen 26. oktober 2011

+ Klar til Rønne Klubmesterskab 2011
16 deltagere fordelt i 2 grupper.
Mester består af 6 spillere der spiller alle mod alle, mens basisgruppen består af 10 spillere der spiller 5 runders monrad.
1 Runde spilles onsdag d. 26 i Rønnes lokaler på Søndermarksskolen
Per Rasmussen 25. oktober 2011