Skakturnering logo

1. juni 2020

Bornholms Sommer Skak 2011 - Spilles på Østre Skole i perioden fra 8. juli 2011 til 10. juli 2011

Nyheder

Bornholms Sommer Skak 2011, vinderne

Mester 1
Rune Andersen, Bornholm med 3½ af 5
Mester 2
Janus Christensen, SK68 med 5 af 5
Basis 1
Rolf Stig Hansen, AS04 med 4 af 5
Basis 2
Simon Seirup, Jyderup med 4 af 5
Basis 3
Jan Robert Ambirk, Vordingborg med 4 af 5
Basis 4
Christian Jelstrup, Helsingør med 5 af 5
Per Rasmussen 10. juli 2011

+ Tak til alle deltagere
Der skal lyde en stor tak til alle jer der kom til Bornholm i denne weekend og spillede en masse kampskak, det var en fornøjelse at have jer på besøg og se den kampgejst der blev lagt for dagen.
Bornholms Skakklub håber at mange af jer har lyst til at komme igen til næste år, hvor Bornholms Sommer Skak bliver afholdt i weekenden 6 - 8 juli
Per Rasmussen 10. juli 2011

+ 2 runders kampskak
Lørdagens 2 runder bød på masser af kampskak og remisprocenten er stadig fantastisk lav. Her tager vi ikke stormesterremis.Der bliver gået til den, typisk så sidder Mester 1 og udnytter tiden 100 procent, ja der tabes ligefrem partier på tid i den gruppe.
Er de Jernmænd dem i Mester 1,flere spillede først i tæt på 5 timer, for efter at have haft en halv times pause, så spillede de videre igen, men her i lidt over 4 timer.
Længere nede i rækkerne bemærker man at Unge Philip Frost i Basis 4 har haft god vind i sejlene, men i dagens 2 runde blev der sat en midlertidig stopper for hans himmelflugt.
Nu ser vi frem til søndagens 2 runder hvor det vil vise sig hvem der ikke går kolde, mister pusten eller hvad man skal sige.
Per Rasmussen 9. juli 2011

+ En rigtig kamprunde
1 runde af BSS 2011 bød på en masse kampskak, idet der i 15 af de 19 partier blev fundet en vinder. Så det blev ud på de sene timer før sidste partie var afsluttet, ja rent faktisk så havde sidste spillere kun få minutter tilbage, da partiet havde fundet en vinder.
Partierne fra turneringen vil blive tilgængelige her fra siden, så alle kan få fornøjelsen af at se kampskak.
Per Rasmussen 9. juli 2011

+ Starten er gået
Det lykkedes så at sige, at få de 38 spillere igang til tiden, på trods af at der skulle foretages ændringer i rundelægningen.
Per Rasmussen 8. juli 2011

+ Endnu et afbud ændrer grupperne
Der er indløbet endnu et afbud, således at der nu ville være 2 grupper, der manglede en spiller, derfor rykkes der en spiller op fra hver gruppe, og fra Basis 4 rykker der 2 spillere op i basis 3
Per Rasmussen 8. juli 2011

+ Et ærgeligt afbud
Niels Lauritsen, som ellers allerede var indlogeret på Bornholm, har været nødt til at melde fra til turneringen, da hans arbejdsgiver Røde Kors har sagt at han skal med flyveren til Sydafrika søndag morgen.
Der bliver ikke foretaget nogen ændringer i turneringen, de øvrige deltagere i Mester 1 vil få en runde som oversidder
Per Rasmussen 8. juli 2011

+ Tabeller klar
Så er alle spillere fordelt i grupper, og runderne er lagt, så nu kan I begynde at forberede jer mod jeres modstandere.
Per Rasmussen 6. juli 2011

+ 40 tilmeldte til Bornholms Sommer Skak 2011
Ved tilmeldingsfristens udløb var der tilmeldt 40 spillere til Bornholms Sommer Skak 2011. Spillerne bliver fordelt i 2 mesterrækker og 4 basisrækker. Der spilles alle mod alle, dog spilles der en 5 runders monrad i Basis 4.
Betaling af indskud og penge for overnatning kan ske ved indskrivningen til turneringen der starter kl. 18.00.

Grupperne vil blive offentliggjort senest onsdag
Per Rasmussen 5. juli 2011

+ Overnatning
Det er muligt at overnatte allerede fra torsdag aften og frem til mandag morgen, uden at det koster ekstra. Dog skal man give besked om dette
Per Rasmussen 25. juni 2011

+ Tilbudsbillet til Bornholm
Det er nu også muligt at købe billigere billetter til og fra Bornholm med Bornholmerfærgen og Bornholmerbussen. Gå ind på nedenstående link
Udfyld de følgende sider med alm. rejsende, og videre med returbillet, og rejsedatoer.
Hvor man skal vælge rute vælger man København – Rønne og Rønne – København
Derefter kommer man over på en side hvor der er en oversigt over de forskellige afgange, og bemærk der vil nogle afgange står Tilbudsbillet.
Når man har valgt de rejsetidspunkter og billettype (bemærk man skal vælge samme billettype begge veje) man ønsker, fortsætter man til betaling
Bemærk forøvrigt at det er muligt at overnatte allerede fra torsdag aften, og til mandag morgen
Per Rasmussen 22. juni 2011

+ Til Bornholm med DSB Orange
Nu er de Orange billetter endelig nået til Bornholm, så hvis man bestiller via nettet i god tid, og selv printer billetten, så kan man få den helt ned til 99 kr. hver vej.
Per Rasmussen 25. maj 2011

+ Åben for tilmelding
Så er der åbent for tilmelding til Bornholms Sommer Skak 2011, som spilles i tiden 8-10 juli 2011 på Østre Skole i Rønne. Der er mulighed for at overnatte på spillestedet (også indtil mandag).
Efter man har tilmeldt sig, vil man modtage en e-mail hvor man skal bekræfte sin deltagelse, når dette er sket vil man automatisk komme på deltagerlisten.
Per Rasmussen 22. januar 2011